Blog » Filmdag nieuwe content

Charel Damhuis

Woensdag hadden we weer een filmdag voor oefeningen voor het portaal. Vandaag wordt er gefilmd op onze vaste locatie bij het Roessingh Research and Development in Enschede. Hier hebben we een mooie ruimte om te filmen. Het was voor mij de eerste keer dat ik er bij kon zijn en het was leuk om te zien hoe de content daadwerkelijk werd gemaakt. Tijdens het filmen viel het me op hoeveel aandacht er was voor de correcte uitvoering en hoe er rekening gehouden wordt met de lengte van de voice-over.

In de komende weken zullen we ook nog content opnemen op locatie bij Revalidatie Friesland. We gaan hier onder andere ADL oefeningen filmen, NAH (niet aangeboren hersenletsel) oefeningen, functionele oefeningen en vaardigheden en huishoudelijke taken.

Er waren een aantal oefeningen met verouderde video’s en/of een onjuiste uitvoering. Deze oefeningen hebben wij geselecteerd om opnieuw te filmen, zodat alles weer goed up to date is!

Samen met een videograaf wordt de content opgenomen. Vandaag proberen we ongeveer 40 tot 60 video’s op te nemen. Daarna moeten alle video’s nog bewerkt worden, de voice-over er onder te monteren, etc. Waarna ze op het portaal worden geplaatst.

Willen jullie ook content opnemen voor jullie portaal dat nog niet op het portaal staat, neem contact op met noortje@telerevalidatie.nl.

Het filmen in actie

Maak een gratis proefaccount aan en probeer het zelf

Stopt automatisch na 30 dagen

Achtergrond

Contact

Telerevalidatie.nl
Smientstraat 55
2492 PB Den Haag